Καλύτερη αντοχή σε εφελκυσμό από το σύρμα μολυβδαίνιο για κοπή

Καλύτερη αντοχή σε εφελκυσμό από το σύρμα μολυβδαίνιο για κοπή

Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει διάφορα καλώδια μολυβδαινίου με διάμετρο μεταξύ 0.18 ~ 3.0mm, μπορούμε επίσης να παρέχουμε προσαρμοσμένα προϊόντα ως απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε προϊόντα καλωδίων από μολυβδαίνιο καθαρό από 2.000 έως 3.000 kg ανά μήνα. Η τυπική διαθεσιμότητα περιγράφεται παρακάτω. Άλλα μεγέθη και ανοχές είναι διαθέσιμα.
Product description

Καλύτερη αντοχή σε εφελκυσμό από το σύρμα μολυβδαίνιο για κοπή

Περιγραφή:

Όνομα προϊόντος: Σύρμα μολυβδαινίου
Πρότυπο: ASTM B387
Υλικό: Mo> 99,95%
Πυκνότητα:> 10,2 g / cc

Εφαρμογή:

Το σύρμα μολυβδαίνιο μπορεί να αντέξει υψηλή θερμοκρασία και τη διάβρωση, χρησιμοποιείται ως υλικά θέρμανσης υψηλής θερμοκρασίας κλίβανο αντίσταση, στοιχεία θέρμανσης, αυτοκινητοβιομηχανία, αεροδιαστημική, μηχανή κοπής σύρμα? Με καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα, το σύρμα μολυβδαινίου μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στην ηλεκτρονική υποδοχή σωλήνα, λαμπτήρα πυρακτώσεως με νήμα stent, λαμπτήρες αλογόνου, υλικό στεγανοποίησης σωλήνα εκκένωσης, σύρμα μολύβδου, νήμα βολφραμίου με τον άξονα, το πλέγμα. Υπάρχουν κάποιες άλλες κοινές χρήσεις για σύρμα μολυβδαινίου όπως κάθοδος, υλικό ψεκασμού.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Το σύρμα μας από μολυβδαίνιο παράγεται με το τέντωμα της ράβδου μολυβδαινίου σε διάμετρο, αφού η ράβδος υποστεί την περιστροφή και την περιστροφική σφυρηλάτηση σε περίπου 3mm. Τα πλεονεκτήματα του σύρματος μολυβδαινίου μας είναι με καλή σταθερότητα, καλή αντοχή εφελκυσμού, κοπή υψηλής ακρίβειας και χαμηλή επιμήκυνση. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει διάφορα καλώδια μολυβδαινίου με διάμετρο μεταξύ 0.18 ~ 3.0mm, μπορούμε επίσης να παρέχουμε προσαρμοσμένα προϊόντα ως απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε προϊόντα καλωδίων από μολυβδαίνιο καθαρό από 2.000 έως 3.000 kg ανά μήνα. Η τυπική διαθεσιμότητα περιγράφεται παρακάτω. Άλλα μεγέθη και ανοχές είναι διαθέσιμα.

Τύποι καλωδίων μολυβδαινίου

Διάμετρος (ίντσα)

Ανοχή (%)

Μολυβδαίνιο σύρμα για EDM

0,007 "~ 0,01"

3% κατά βάρος

Μολυβδαίνιο Σύστημα Ψεκασμού

1/16 "~ 1/8"

1% έως 3% κατά βάρος

Μολυβδαίνιο καλώδιο

0,002 "~ 0,08"

3% κατά βάρος

Σύρμα μολυβδαινίου (καθαρό)

0,006 "~ 0,04"

3% κατά βάρος


Διαστάσεις και ανοχές

Οι διαμέτρους του καλωδίου εκφράζονται γενικά σε εκατοστά ή χιλιοστά (χιλιοστά της ίντσας). Για τα λεπτά καλώδια από 0,001 ίντσες μέχρι 0,020 ίντσες, το μέγεθος του σύρματος μετράται κατά βάρος ανά μονάδα μήκους. Δηλαδή το βάρος εκφράζεται σε mg ενός καλωδίου μήκους 200 mm.

Η τυπική ανοχή διαμέτρου είναι 3% της μέτρησης βάρους. Για εφαρμογές άξονα, η ανοχή είναι συνήθως 1%.

Αντοχή σε εφελκυσμό

Η αντοχή σε εφελκυσμό για σύρμα μολυβδαινίου εκφράζεται συνήθως σε γραμμάρια ανά χιλιόγραμμο βάρους 200 mm μήκους (ή) g / mg / 200 mm. Το κανονικό εύρος τιμών είναι 40 έως 60 γραμμάρια. Γενικά, καθώς η δύναμη εφελκυσμού αυξάνεται, η ευθεία του σύρματος μειώνεται.

Ευθύτητα

Το μέτρο της ευκαμψίας ενός μεταλλικού σύρματος επιτυγχάνεται με κοπή ενός τεμαχίου σύρματος μήκους δέκα ιντσών και αφήνοντάς το να βρίσκεται σε μια επίπεδη καθαρή επιφάνεια. Η μέγιστη απόκλιση από μια ευθεία γραμμή κατά μήκος είναι το ποσοτικό μέτρο της ευθεία του. Γενικά, καθώς αυξάνεται ο βαθμός ευθυγράμμισης, μειώνεται η αντοχή εφελκυσμού.

Από τη Στρογγυλή

Η πυκνότητα του σύρματος δεν υπερβαίνει το 4% της διαμέτρου του καλωδίου. Μετράται ως εξής:

Out of Roundness = (Μέγιστη Διάμετρος Min Διάμετρος ) / Μέγιστη Διάμετρος x 100

Ποιότητα και φινίρισμα

Το σύρμα είναι απαλλαγμένο από γρατζουνιές, συστροφές και στρεβλώσεις, εφόσον είναι επιβλαβείς για την προβλεπόμενη χρήση του προϊόντος. Το φινίρισμα της επιφάνειας παρέχεται σε μαύρο, όπως έχει σχεδιαστεί, όπου τα λιπαντικά έλξης και τα οξείδια διατηρούνται στην επιφάνεια ή στην καθαρισμένη κατάσταση με πυροδότηση με υδρογόνο ή ηλεκτροχημική χάραξη.

Τυλίξτε

Το καλώδιο σπρώχνεται σε καθαρά, χωρίς ελαττώματα καρούλια. Για πολύ μεγάλες διαμέτρους, το σύρμα είναι αυτοσυσσωρευμένο. Τα καρούλια είναι γεμάτα επίπεδο χωρίς να συσσωρεύονται κοντά στις φλάντζες. Το εξωτερικό άκρο του καλωδίου είναι κατάλληλα επισημασμένο και στερεωμένο με ασφάλεια στο πηνίο ή το αυτόματο πηνίο.
Χαρακτηριστικό των καθαρισμένων συρμάτων μολυβδαινίου:

Ονομα

Ειδική ιδιότητα

Εφαρμογή

Τα καλώδια μολυβδενίου καθαρίζονται με ηλεκτρόλυση

Το στρώμα aquadag μπορεί να αφαιρεθεί με ηλεκτρόλυση.

Μαντρέλια σπειροειδούς πηνίου βολφραμίου

Τα καλώδια μολυβδαινίου καθαρίζονται σε ατμόσφαιρα υδρογόνου

Το στρώμα aquadag μπορεί να απομακρυνθεί σε ατμόσφαιρα υδρογόνου.

Χρησιμοποιείται για τη στήριξη διαφόρων τύπων λαμπτήρων


Hot Tags: Καλύτερη αντοχή σε εφελκυσμό από σύρμα μολυβδαινίου για κοπή, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, εταιρεία, προϊόντα
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική

Πνευματικά δικαιώματα © Baoji Dingding Titanium Products Co, LtdΤηλέφωνο: +86-917-3412107